Over onsOntdek en proef de Brabantse gastvrijheid!

Eigenaar Arjan van den Boomen komt uit een echte horecafamilie. Zijn vader en moeder runden in het verleden diverse horecazaken. Het kon bijna niet uitblijven dat ook Arjan ervoor koos om het horecavak in te gaan.

Historie

Anno 2003!

Eigenaar Arjan van den Boomen komt uit een echte horecafamilie. Zijn vader en moeder runden in het verleden diverse horecazaken. Het kon bijna niet uitblijven dat ook Arjan ervoor koos om het horecavak in te gaan. Na ongeveer 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse horecaformules en niveau's koos Arjan ervoor om de stap te nemen en voor zichzelf te beginnen. Dit was in januari 2003. De Eeterij bestaat dus alweer ruim 20 jaar! Begonnen in de keuken en nu veelal aan de 'voorkant' te zien. In de loop van de jaren een hecht team opgebouwd met veelal vaste medewerkers welke al jaren in dienst zijn. Wij gaan voor nog eens 20 jaar!

Lunch bereiden bij Restaurant de Eeterij in Deurne Gezonde lunch in Deurne

Even sfeerproeven

Zin om aan te schuiven? Plaats je reservering online of via 0493 - 314 758.

Hét cadeau dat altijd in de smaak valt!

Altijd leuk om te geven als cadeautje voor een verjaardag of een feestje. Je mag zelf het bedrag aangeven. Voor zowel lunch en diner het ideale geschenk!

Cadeaubon - De Eeterij

ReserverenBegin je al honger te krijgen? Goed!

Tafel reserveren
Hamburger